X

E-learning


E-learning is een leermethode die in de tegenwoordige tijd steeds meer wordt toegepast. Voordelen van e-learning zijn dat het flexibel in te zetten is en gedaan kan worden op het moment en plaats dat het u goed uit komt.

Voor e-learning is het noodzakelijk dat wij jullie e-mailadressen doorgeven aan de trainers zodat ze de training kunnen klaarzetten en jou de link kunnen toesturen. Dit betekent dat als je je opgeeft voor een digitale training je akkoord gaat met het doorgeven van jouw e-mailadres aan de opleidingsinstantie.

De Koepel Zeeland ontwikkelt zelf geen e-learning, maar inmiddels zijn er vele organisaties die een gevarieerd aanbod aan e-learning aanbieden. Deze vorm van nascholing neemt de Koepel Zeeland niet op in haar regionale programma, maar u kunt hier evengoed wel gebruik van maken. Om u een indruk te geven van het nascholingsaanbod op gebied van e-learning verwijzen wij u naar de volgende sites:


Aanbod huisartsen:

 

Aanbod triagisten/ doktersassistenten:


De hier bovenstaande lijstjes zijn maar een klein deel van het totale aanbod aan e-learning voor de diverse specialismen. Heeft u goede ervaringen of tips om dit overzicht verder uit te breiden mail dan
info@koepelzeeland.nl.